Tuesday, December 23, 2008

pengantin unik

unikkan pengantin ni...Sabtu lepas aku gi kenduri kahwin anak officemate aku tp lain dept kat area rmh lamaku di Bdr. Sri Permaisuri laaa..sempat snap gambar ni dan di bwh ni jer..sbb bz mkn..emm..food pon sdp..

wpun akak ni dok appartment..tp still meriah maklum anak sulong..pelamin dan meja mkn pon lawaaa..(sori tak dpt amek gambar pengantin kat pelamin yg meletop tu sbb org ramai sgt kerumun) green apple lagi temanya..tahniah kepada kak liza dan suami kerana dpt menantu baru..semoga thn dpn dpt cucu plak eh..issh² muda lagi tu neneknyer;-)


ni laa goodies bag yg kitorg dpt bwk blk..ada lg satu..telur dia letak dlm bekas mengkuang lawa gak laa..tp tak sempat nak snap..lupa la pulok..

kpd blogger yg bakal melangsungkan perkahwinan..Selamat Pengantin Baru diucapkan..biasalah hjg² thn, cuti² sek. ni ramai yg kawin..tahniah diucapkan yer...



10 comments:

pinkiss said...

datin, taknak ucap tahniah kat i ke?? tapi bukan sebab i nak kawin la..

suw said...

tinggi nyer pengantin pompuan tu hehehhe..murah rezeki

dakgilachoc a.k.a nani said...

baru nak komen...suw dh dulu..betullah tinggi tul pengantin ppuannyer..mmg unik..:)

cantik goodie beg tu..kita skrg kan jadik pengumpul cenderamata2 dr rumah org kawin...sbb zman skrg goodie dia cantik2 dan unik kan...:)

bell said...

Jeles la plak tgk akak gi kenduri, nak makan freeeee eh nk gi kenduri jgkkk. Duit da kering.

en_me said...

ko tak cakap pong aper yg unik pengantin tewww.. cumer yg me namfakkks pengantin pompuan itteww memang tinggi sehhhh.. moga moga berkekalan ke anak cucu.. aminnnns

alia said...

pengantin pompuan lebih tinggi org kata murah rezaki...

Dee said...

wah..murah rezeki nih..wife lg tinggi dr husband..

Gee said...

sah! kompem! unik yg dimaksoodkan iyelah perbedaan ukuran ketinggia perantin heheheheheheh

ita.itu said...

tginye pengantin...hehe....eh permaisuri dah dkt tu..hehe

AQisH said...

pinkis - tahniah diucpkan..i pon tak tau utk ape tahniah tu :-p

suw - hehe..tinggikan

nani - ye lor..souvenir skrg makin lama mmg cantik2 utk tau pengantin2 skrg dan tetamu2nyer..so bila nak kawin hehe..

bell - sabo jer ler ko ni laaa..gi ler soh kengkawan lain kawin bleh mkn free :p

en_me - ala u agak2 jer ler ape keunikannyer tuu..betol lah tu..unikkan;-)

alia & dee - ye lor semoga dimurahkan rezeki diorg eh..

kak gee - ya betollll..10 markah utk anda;-)

ita.itu - dkt2 tu..ko dok mana sebenarnye nok huhu..