Tuesday, December 23, 2008

psst..

* aku tak tau ape dah jadi ngan entry tadi membuatkan setting aku semua lari..terpaksa copy paste ni balikk adoiii..ciknad tlg post balik komen tu bleh..soweyy eh ;-)

smlm kann..aku belek² FB ni..aleh² terjumpa lahh principal adelia..kelasss kann..senang tol dunia skrg nih..google² jer musti terjumpa apa yg patut..yg tak patut lagi ler bykkkk..

aku pon add lah dia..dan ari nih..aku dpt melihat gambar² students dia kat area rmh aku tu..uisshh..excited nyer tak terkiraaa..ada pic gi rabbit park kat semenyeh..uisshh klu adik tgk ni musti dia pon terujaa.. so cikgunyer pon telah menulis sesuatu kat wall aku tu..begini munyiknyer..

"Hi Aqish, Thanks for dropping by and register your daughter at my Q-dees... Hope she'll be happy with us for years to come.InsyaAllah.. By the way, hope you can assist me in promoting my centres (Taming Jaya & Putrajaya) as well.. Good things are meant to be shared kan.. hehehe. Thanks again."

so kengkawan..sesapa yg dok area ni..jom ler anto anak kat situ..aku tgk programnyer best gak..di samping cikgu yg baik² wahh yoyoor jer promo..(eh tapi betol tau principal dia so sweet;) 3 Jan ni adelia ada orientasi..nnt aku tunjuk ape yg terjadi eh..tgk surat ni siap ada placement test lagi tuu..alahai..aper lah yg anak aku nak jawap niii..huhu..

ni centre yg kat rmh aku..dulu kat sini ada swimming pool..tp sempat bertahan 2 thn jer..pastu bocor sana sini..sbb dia tak wat yg permanent yg korek tanah tu..alahai sayangnyer klu tak bleh adik merasa..takpelah nnt gi antar swim class jer lah adik eh..

6 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

blogger mmg terukla kak..makin teruk...akak dh backup blog akak ke? kita x wat lg..mls..hehehehe...

lawa gak tadika tu erk...mesti anak akak hepi nti...bdk2 kan suka join aktiviti2 ni dari asik blaja je kan...

NaD said...

huk aloh la.. ilang la pulok.. takpe2.. besok bila ciknad dah ada anak ciknad komeng la balik..bolehhh.. hehehehe

pinkiss said...

alaa.. nak skool kat situ juga. dulu time i kecik², mummy i tak anta i g kindie sebab tak brapa nak mampu.

ita.itu said...

harus ko anto bdk2 pi swimming nok..bio pandai..jgn mcm aku..air pun takut..hehe

AQisH said...

nani - teringin gak nak back up blog tu..tgk ler klu rajin..anak akak mmg tak sabar ler nak gi skool biasalah tu kan ;-)

nad - ok ciknad make sure ada anak nnt komen blk entry ni eh :-p

pinkiss - i pon sama..dulu tadika kemas jer datin oii..pandai gak akhirnya kikiki..perasan huhu

ita - mmg aku nak htr..tp ala² mcm jauh je lah ngan rmh baru ni..rmh lama mmg ler dkt sesgt..tgk ler camne klu aku rajin htr..err aku tak takut air tawww ;-)

moqblure said...

kekekeke cabonara buat tahun depan2 laaaa.. eheheheh