Thursday, December 4, 2008

yahooo..syoknyaa..

best lak rasa bila dah bleh add iklan kat dlm ni..tima kaceh diucapkan kpd ayu yg gigih mengajar akak dlm emel tu..jasamu ku kenang..nnt klu akak nak add aper² patut mintak tolong kat ayu lagi eh..muuahss²..wahh poyo jer nak bodek kekeke..

err..yg pasal Sinbad tu nnt aku tulis ehh..ari ni buat² bz..adehh tak siap jugak kojo aku ari ni lahh owaaa..:((

ooppss..selain iklan carik mkn aku nih..baru jap td en.zaim call dan memberitahu berita gumbira padaku..bestnyerr..nntlah tak leh share lagi..dah konpem betoi² baru aku citer eh..sabaa..urut dada tu hik²


3 comments:

ita.itu said...

hehe..hebat gak ko ye nok..aku haram dia yg buatkan...aku x reti nok..hehe

*ayu* said...

yay! alhamdulillah..
esok post pasal tutorial keluar...
:)

and also link pasal concept iklan nuffnang...
tunggguu,.....

suw said...

bagus2..tambah iklan nnti ade gak yg masyukkkk