Monday, January 5, 2009

Arash's surprised bday party

alhamdulillah..setelah merancang selama 2 minggu bday party arash yg mmg sengaja aku kasik surprise pd dia berjaya juga akhirnya..jgn tak tau dkt seminggu gak ler dia bebel kenapa tarak kek tak selebret bday dia pon..aku wat dekk je semata2 utk memastikan perancangan surprise ini berjaya diadakan di KFC, Jln Kuchai Lama..wpun dia baru jer capai umur 6 thn tp dah start darjah 1..maklumlah dia lahir ujung thn betol 30 Disember 2002.

jom lah layan gambar2 di bwh..aku mcm penin2 lalat nak buat stori nihh..maklum baru lepas upload pic bday dia dlm flickr tu..fuhhh...

yerr aku tauu korang musti kata lawo kan tshirt nih hik2 perasan kan..tp mmg lawa wehh klu tgk dkt2 mmg kemas sgt jahitannya..klu korang berkenan bleh ler tempah kat sini

ni ler sepupu diorg yg cheeky..geram kan tgk gelagat budak ni..







percaya tak..ini jer laaa pic kek yg sempat diamek akibat tukang amek gambo nyer terlampau asyik mengambil pic bdk2 jer huhu..takpelah janji nampak gak kan..

epi bday to arashh..epi bday to uuuuuuuu...

hadiah drp chicky

perasan tak adelia takde..haaa..dia takut ngan menda alah ni..terus bad mood pastu hukk..
haaa..lihattt..inilahh buktinyaaaa..kikiki..

gambar ngan kengkawan yg dtg..


happening tau game utk bdk2 nih..bestt bestt...

haaa ni lakkk game utk org dewasa...satu je ler kat sini space agak limited..tp ape pon mmg kita enjoyyyyyyy...

bergambar kenangan dgn keluargaku yg dpt hadir..nenek ngan atuk tak dpt joint di atas sbb2 yg tak dpt dielakkan hukk..

kita amek pic outdoor plakk..


blk rmh tak sabar nak bukak hadiah..posing dulu sebelum bukak..

ni lah dia antara brg2 yg dia dpt..kemain epi lagi dia tauuu...

antara brg feveret dia..ape lagi baju ben10 laaa...tq to auntie wansu sekeluarga yer ;-)


buku ni sungguh baguss...baca sebelum tido..


itu ler serba ringkas story bday dia semalam..buat pertama kalinya arash enjoy partynya kali ni tak mcm bday party dia dulu2 musti ada je mood swing dia dtg..mabe sbb dia dah besar dan bertambah matang..aku pon sgt epi tgk dia senyum je gelak ketawa..tima kasih diucapkan kpd tetamu yg sudi hadir..dan maaf dipinta sekiranya ada kekurangan..hopefully diorg kenyang ler hendaknyer huhu..yg pasti anak2 semua enjoyyyy...

oleh kerana aku tak larat nak bukak mata dah..sesapa yg nak tgk lagi gambar2 happening yg adik aku zubye amekkan...mai ler tgk flickr aku ni..enjoyyyyyy..jgn sampai muntah udah ler :-p




18 comments:

pinkiss said...

amboi².. meriah sungg0h beday ben10 tu.. anyway.. white green, mmg sweet combination.

Dee said...

eh..mmg lawalah t-shirt arash tu..tp sy xde anak lelakilah..but good for gifts kan...

suker gi kfc kuchai lama..parking senang..tenang je mkn kt situ..siap tema lg ye..ijau..Ben10 sesajo..i like!!

happy birthday arash!!

dakgilachoc a.k.a nani said...

tema hijau lagi tu...meriahnyer...lain kali jemput kita erk..ekekekeke..*perasan bdk2 jap*

alia said...

hepi besday ..meriahnya..byk hadiah

AQisH said...

pinkiss - 1st time datuk i pakai suar putih taw..auww :-p

dee - i cuma buat yg urup2 tu je dee..tgklah kat fp dia..bleh tempah letak kat tee anak2 u gak ;-)
u pon slalu gi mkn kat situ eh..mmg senang kan..cozy je..

nani - suka gi party gak eh..nnt lah akak jemput klu ada rezeki lg hehe..

alia - tq for the wish..emm..hadiahnyer boleh ler thn..epi je bday boy tu..

azreen said...

salam singgah ek....wah meriahnye birthday party ur son ek....tentu dia happy giler kan....hehehe

cikpedot said...

uuiii..meghiah nye...mesti seminggu pun arash tak abis senyum lagi..

epi besday!!

tahniah untuk parents arash.. keep it up!!

cikpedot said...

weh..mmg nak tmuntah pun tengok gambar2 besday arash tu... manyak betol..

Sha said...
This comment has been removed by the author.
Sha said...

salam kak aqish (can i call u kak as u're zubye's older sister?)

thanks sebab sudi nak tukar link dengan sha... sekadar berkongsi apa pengalaman dgn kwn2 blogger yg lain

ita.itu said...

wah peminat ben 10 betul ek..sure seronok anak ko ye nok..meriah

AQisH said...

azreen - ye lor anak i epi giler pulak² surprise memula dia blur² jer kenapa dia dpt hadiah hehe..

cikpedot - u muntah ijau ye ped :-p

sha - tima kaseh krn melawat blog akak yer ;-)

ita - bdk² la yg paling seronok ari tu..mak² bdk pon tompang epi..hehe..

chamint said...

hepi birthday Arash....dah darjah satu? cepatnyer besar...

Bersungguh2 betoi celebrate...time2nie yg best sambut...dia dah besar & ramai kawan...ke kawan mummy yg ramai?? hehehehe.....

Gee said...

huhu.. dah besar Arash ni ye? Tap tup tap tup umur kita pun dah lanjut. Tak sangka dah darjah 1. Patotla maknya cuti sakan hehe.. Anyway smpikan pelok cium kak gee wat ARash! *wpun dia wajip dah lupa rupa kak gee ni hehe*

Mama Mya said...

hepi belated besday.. hope arash membesar bagai johan.. n menjadi anak yg soleh..

meriah betul besday party nie hehehe.. gambo pun cun melecun..

maswani said...

hepi belated besday..
best tgk anak2 gembira kan..
best10 tu, laki i pun layan..hehe..

AQisH said...

chamint - arash baru msk 6 thn tp dah kena skool drj 1 maklum besday ujung thn sgt huhu..

gee - tq auntie gee for the wish..;-)

mama mya - gambar cun tu sbb my sis pro photogh hehe..

maswani - haha..kdg² i pon layan gak kartun tu :-p

Framestone said...

ops kak nk jugak ben10 tue huhu...kite last week baru usha cite tue