Wednesday, January 28, 2009

berakhirnya satu penantian

setelah berminggu2 menanti..akhirnya "baby bongsu" kami telah pun dilahirkan tpt jam 2 ptg 24 Januari yg lalu sebagai hadiah perkahwinan kami yg ke 8 thn..

sungguh lama rasanyer menunggu ketibaan baby kami ini..berkat kesabaran dan kesungguhan akhirnya terlahir jua ia..

jgn panik yer..baby yg dimaksudkan ialah..tadaaaaaaaaaaaaa..sila lihat visual di bawah:-p




hehehe..saspen ke..bila masa lah akak pregnant dik non oiii..inilah yg aku tunggu dr thn lepas tawww..kiranya dpt awal thn nih sbg hadiah anniversary ler giteww..

tima kaceh diucapkan kpd en.zaim krn susah payah jer kasik hadiah ni ihikss..poyoss :-p aku dok memikirkan camne ler nak parking kat opis nnt nih..sizenyer ala2 besar dr kebiasaan..bila bwk keta ni konpemlah org tau dah beranak pinak aku ni kan..

aper pon keta idaman tuttt tetapp menjadi pojaan hatiku..apa jenisnyer..emm..nntlah..klu aku berjaya memilikinya nescaya akan ku kongsi bersama2 dgn kalian semua ;-) buat masa ni pakai ler dulu keta mpv nih...yg bestnyer keta ni lom ada kat kampung nih..lawak jer tgk org dok tanya..keto gapoo nih..tok penah nampok lagi ke wehhh hukhuk..



19 comments:

Leenoh said...

amboi macam anak kuda, lepas lahir ja trus bleh lari laju.

lari kudaku lari.

TiNiE said...

besssnyer dapat keta!!! kalau besar cenggitu nak travel kemana2 pun selesa jer...tahniah wat kak qish...

alladiin said...

jgn kekok plak masa masuk parking lot kat shopping complex..takut sangkut bumbung..hehe..padahal tak sangkut pun..

pinkiss said...

ku tahu apa plat number baby mu ituh.. lalalaaa... i masih angau lagi ni tin oii..

AyKay said...

waaa,,,syukurlah, baby baru selamat dilahirkan. kilat silau2 lagi.

eeerr, baby ni dah ada nama ke? lahir dari mana nih? kluor kot mana? besor jalor nih, camna muat kluor? (soalan Danish :-) )

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah lawonyer keta baru kak aqish...beso gitu...tahniah kak...nak numpang leh? hikhik...

Dee said...

lawonyer keta baru..bolelah bwk sy gi jalan2..hahaha!!

cikpedot said...

ape lagi ct, jom le bwk kitorang jenjalan test drive..

eita_tks said...

keto gapo nih? baby takdok namo lg ko? hehehe...tahniah...wpun tak dpt kete idaman...tp dah dpt MPV nie pun dah kira alhamdulillah kan...better than nothing....

azreen said...

aqish...apa lg bleh la tambah ahli keluarga lps nih.....muahahahahaha

MasNurin said...

bestnya naik keta baru. ada yang baru yang lama mesti meragam

maswani said...

wah..besar nya keto demo..lain kali nk g kelate, oyat la dulu..buleh ambo tupe skali ye cik aqish..hehe.
congratulation..

shida said...

wah..kira masa g rumah aku tu kereta baru keluar dr oven la kan kan kan...best2

DrSam said...

cantik kereta baru tu. bertuah betul dapat hadiah sbegini utk sambutan anniversary. tahun hadapan minta lagi :)

razifembi said...

cherry alado??? Congrate ..dapat juga akhirnya ....

not interested incominh new proton MPV ??

fiza said...

wah2.. best giler dpt baby baru.. "keto gapo nih??" tanyo balik.. heheheh.. btw, congrats!!

Mama Mya said...

wah bestnye keta baru.. leh tumpang.. keta apa nie erk? hehehe

mama mya
http://www.quefamili.com

Mohd Badrul Ezan bin Mohd Yusof said...

Perghhhh....beso nye keta. Keta apa yee??? Volvo baru ek???

Pinjam....hhrhrhrhrhrh

zubye said...

ni lah keta yang adek eksen hari tu ngan ipan.. dia kata keta dia besarrr... ipan pun tumpang kembang2 hidung je lah dapat naik keta ni hari tu.. makde ngan pakde tak merasa lagi... :p