Thursday, January 29, 2009

kembali bersiaran

amboi amboi amboii..kemain byk lagi soklan cepu emas n3 kat bwh tu ehh...ramai yg tak penah tgk eh baby bongsu iteww..meh nak ghoyak..nama baby tu chery2 lady hehe..taklah chery eastar..kira baru lagi ler from china tp enjin mitsubshi jepun tu yg berani amek..klu enjin dr sana jugok tak brp nak konfiden paham2 jer lah kan..kat KB ni pon showroom dia baru jer bukak..on the road mmg takdok lagi..so jd perhatian ramai huahuahuaa..keta biasa jer..bknlahh kategori keta mewah pong;-)

ni ler baru aku bleh bernyawa sket..smlm seharian dok tido..tido..tido dan tido lagi..kerana perutku mmg lah second hand..asal balik kpg jer sakit perut..asal sakit perut jer blk kampung..errkk..itulah dia..kat KL kan dah tak mkn byk sgtkan..saja ler nak ckp yg aku tgh berdiet ler konon2nya kan..bila blk kpg tala serba mak nika kesudahannya pewai perut menggelodak siap demam2 lagi..kul 5 ptg baru elok sket..fuhhh..season sungguh perutku ini..

smlm buat solat hajat sket..dlm sakit2 tu aku sempat gak tolong2 buat bubur lambuk...promo jgn tak promo..so pasni buleh sgt ler buat kat kl plak kan..sori visual tarak oleh krn kamera telah kembali ke tahta asal hukk..bubur lambuk kelate ni mmg sedap lah tak mcm kat kl tu..yg sini punyer siap boh daun2 kayu tu mmg sdp tak muak..emmm..yummmyyy...

oklah nnt aku sambung lagi..anak dara aku nih panas2 pon nak main beskal gak..celik mata beskal b4 tido pon nak naik beskal gak..maklum baru pandai naik yg tarak roda belakang tu..kecoh ler jadinyaaa..





11 comments:

pinkiss said...

dpt bubur lambuk, trus kebah ye demam u tu..

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah bubur lambuk? sodap tu..tapau la sket...kekekeke....

Abas bin Othman @ Toksu said...

Hhhmm... perut bila masuk senja-2 nie macam tuh lah.. ha ha.. xper produk HPA ada utk mengatasinya. Promo nampak. Ambik jus pegaga kalau perut memulas mcm tuh so far aku dah cuba, Alhamdulillah.

pe pe layarilah http://tamanherbanajwa.blogspot.com/

en_me said...

ammvoiiii akak aqishas tewww..

zubye said...

busuknyaaa adekkkkk asyik main beskalll!! LOL!
adek.. jangan nangis dek!

azreen said...

wah lama tak makn bubur lambuk tau.....sedap tuh..

naz ilyn said...

salam...

suka banget bubur lambuk... lepas makan bubur lambuk sembuh lar perut tu...

p/s: semangat betul bebudak kalau dah pandai sesuatu... nak tido pun ingat beskal

Dee said...

alah rugilah x dpt tgk gambar bubur lambuk tu..mesti lain..x penah tgk yg versi kelate..

AyKay said...

ooo balik kappung rupanya. agak2nya chery berkilat "sinar banar" yg kami nampak kat tol tempoh hari awak punyer la kot,,kless giteww.

bubur lambok tganu byk ikang, klater banyok guler :-)

maswani said...

bubur lambuk...buat ambo teringat kt kg je nih..huhu..

DrSam said...

kalau balik kampung mesti naik berat badan. masakan mak lah katakan.

teringat bubur lambut. buat terliur pula.