Tuesday, January 27, 2009

dah 3 minggu pic ni disimpan

entry tertunggak lagi..pic masa holiday kat The Mines Resort & Spa sempena meraikan ulangtahun Cikton & Pak Ali yg ke 32 tahun pada 11 Januari yg lalu;-)





masa naik bot ke POGH..muka budak ben10 tu monyok sbb tak sabar nak mandi pool..dia marah ler sebok2 nak pusing naik bot..adoila fenin mamat ngan nih..berangin jo..

adik ala2 pengacara untuk majlis resepsi mawi & ekin..masa nknih preparation utk persandingan diorg ler..kitor saja ler tgk2..bkn main lg kenduri diorg kan..



atuk aja yg melayan cucu2nyer..mommy tak brp ada mood nak swimming..

makan mlm kat the chicken rice shop..
sebelum balik posing kat luar the mines soping mall..pic ramai2 tarak dlm kamera aku..ada dkt zubye tp dia tah bilooo nak upload..ni ajer ler dulu ehh...;-)



9 comments:

azreen said...

wah dah macam pengatin baru je kan....hehehehe...syok betul sekali sekala dapat bercuti camtuh...

EraNaZeErA.. said...

wah...best kan tmpt tu akak...walaupun dkt dengan town..

Zahari Ismail said...

dah lama tka bawak anak anak bercuti.

KhaLifah feDi said...

emm wah bes yer ..tempat nie..kui2..=)

zubye said...

haah lah.. gambar dah berasap dah dalam pc.. nantilah den upload bila2 senang... mata dah juling hari2 tgk gambar..

DrSam said...

outing bersama keluarga memang sesuatu yang amat menggembirakan semua. tengok meja makan tu panjang betul.

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah syoknyer kan...dpt tgk persiapan majlis kawin mawi pn jadikla...hehe...

Dee said...

wah..mesti seronok kan..eh napa kaler air swimming pool dia tu lenmacam ye?

sukabetisgebu said...

aqish.. tengok u skrg makin tembam.
atas bawah makin membesar... kena diet sket tu..