Friday, January 23, 2009

bila disuruh mengikut peraturan

lihatlah wajah mereka yg monyok itewwww...masa otw nak gi bday party anak kwnku di taman bukit jalil di hujung thn lepas..

lepas aku snap pic nih diorg kemain lagi ckp.."mommy suka lah tu kitorg kena ikat nih" yerrrr anak²ku mommy sangattttttttttttttt sukaaaaaa..hikhikhik..



12 comments:

pinkiss said...

i pun dah ikut peraturan sekarang ni. hihii.. tgk si stoberi tuh. tensen tahap maxima.

PhanTom said...

haha
tomei2 je mukenyek
haha..

TiNiE said...

hahahaha..memasing muka tension banget..takperla diorg dah besar..watnyer anakonda2 ku itu..ikat ngan tali pun rasa leh lolos...

dakgilachoc a.k.a nani said...

hehehehe...sabo jelah...dah terbiasa sok oklah tu...:)

azreen said...

alahai muka diorg tu....comeiii je buat mcm tuh.....kene paksa rela ek....hehehhe

AinZa said...

alahai comey je sorang2...

en_me said...

chomeyyynyerrr..

Mama Mya said...

kakaka ayat x leh tahan "mommy sukalah tue kitaorg kena ikat"
diam sikit lah yer duduk.. nie saya tunggu nak ikat cik mya lak hehehe

mama mya
http://www.quefamili.com

DrSam said...

tadi dekat kawasan perumahan dah ada polis trafik buat spot check pemakaian talipinggan ni. Ramai juga yang kantoi :)

fahmi latiff said...

a'kum

sorry jampuk..:)

sian anak akak ..... fahmi nak minta maaf kalau pendapat fahmi sebenarnya bercanggah sedikit...

fahmi tak sokong pakai tali pinggang belakang... harap maaf ni hanya pendapat peribadi... kesian kat budak2 kalau dekat tak per la... kalau jalan jauh 8jam keatas keras budak2 tu nanti.... isk...

harap pihak berkuasa memikirkan alternative lain.... :(

tq akak...

Dee said...

baguslah..tp anak2 sy susah tau..dia nak dirilah..nak baringlah..mcm2..

Dee said...

baguslah..tp anak2 sy susah tau..dia nak dirilah..nak baringlah..mcm2..