Tuesday, February 3, 2009

adoiyaiiii..

first of all..nak mintak maap kepada kengkawan bloggers ku krn aku tak dpt nak melawat blog korang kerana kesuntukan masa dan tugas..yerrrr tugass yer..mulai sabtu lepas bermulalah episod baru utk aku krn maid aku dah ilangggg huhuhu...

kan kitorg gi bercuti antar dia kat rmh agen dia la konon²nya..janji sabtu mlm kitorg jemputlah..kesudahannya sampai ari ahad dia takde..dpt kol skali jer..pastu terus xde line dah..mmg hantus tol..tp aku tak brp nak geram sgt sbb dia ni pon aku amek tak brp nak legal tu pasal aku tak bwk dia berjln sgt..huahuahua..gaji dia lak ada 3 bln kat aku..haa lantak ko ler ko yg rugi..

jadinya ari nih bermulalah kehidupan baru utk aku menguruskan segalanya..wahhh..cekap aku wehhh rmh kemas teratur..baju basuh lagi bersih..anak² mkn sehingga menjilat pinggan..haaa sapa lg nak puji klu tak diri sendiri..aku rasa mcm malas dah nak pakai maid nih..buat keje rmh kira exercise lah gak kan..lg pun bilik bwh tu bleh spare utk tetamu yg nak bermlm spt keluarga mertuaku nnt yg akan ke KL bln april kot..haa..ada ler space utk diorg..

ari ni aku kenalah blk sharp kul 6 ptg..sori yer bos xleh overtime..sbb bdk² ltk kat babysitter merangkap transporter diorg ke skool so kesianlah klu amek lambat..

kpd yg terliur ngan bubur lambuk tu mmg sedap weh..byk ikang jugak tawww...mana ada letak gula wehh :-p

bila² aku free aku jenguk blog korang yer..lamanyer tak mengomen²..pasni kat rmh mcm takde can jer nak bertenet hukhuk:-(


5 comments:

TiNiE said...

ala kak qish, anak2 dah besar la...sempat nyer, ok nyerla..go kak qish go..

pinkiss said...

buk, saya bisa jadi pembantu. tapi untuk jaga'in stoberi je.

dakgilachoc a.k.a nani said...

meh upah kita meh...tak mahal..1 jam rm1k jerk..kehkehkeh....

btw, gudluck kak...hehe...jgn lupa update url baru kita...dakgilachoc.blogspot.com

Dee said...

slow2lah..lama2 nti okeylah tu..alah bisa tegal biasa..btol ke? hentam jelah labu..

azreen said...

aqish...buat je yg termampu....kalo rasa tak larat jgn dipaksa diri tu...