Tuesday, February 24, 2009

apekah yg patut ku beli yerr..:-p

psstt..smlm aku dpt voucher² ni..cuba kira ada brp keping? hik² mulalah nak meriak tu :-p

kisahnye sabtu lps ofis aku ada wat majlis penyampaian hadiah sukan..(tp aku xleh join maklum sabtu time utk mengemas rmh) sementelah thn lps aku hanya menang 3 games je..yakni naib juara badminton mix dabel (kagum tak :-p) , juara mix dabel karom hehe dan naib juara perseorangan wanita karom kuikuikui..sepatutnya bleh dpt byk lg tu tp sbbkan thn ni kelab kakitangan kitorg mcm x brp nak byk buat sukan so ini jelah yg mampu akak dpt huhu...

tgh berpk² ni nak beli apekahhhh???? *saja kasik panas* tih tih tih..



10 comments:

TiNiE said...

kalau tinie kan, dpt voucher ceni..beli benda yg kita takkan beli dgn cash..contoh tinie akan beli cincin/gelang cap denni kenji or dynasty..hehehe

rasp said...

u nak list dari i ke hehehehehe..
nampak voucher nie, teringat plaks vouncher i...mana i letak ek...nak kena gi cari nie... jom gi sopping :D

Asz said...

isk ..isk.. isk ... kalau tak tau nk beli apa ..meh kasi kat kita ..tau lah kita nk 'sopping' camne ...;p

Dee said...

esok ada JCard Day Sales kat Midvalley..gilah soping..guna voucher ni..hehehe..

azreen said...

beli je apa yg ko nak beli....beli jgn tak beli...hahahahha

mang said...

Make sure bila nak beli barang harganya ngam2 atau bulat2. Contohnya RM30...RM50...RM100....

Kalau rege brg tu mcm RM57...hang kena kasi voucher tu 6 keping...balance tak dpt balik...dia kira RM60. Kalau hang kasi voucher tu 5 keping...hang kena tambah duit sendiri RM7 lagi...

Boleh fahamkan....dia takkan kasi balance dlm cash....

Enjoy shopping....renung2kan dan selamat beramal.....

pinkiss said...

ala datin.. kasik je kat i. takyah nak pening². pangg!

zubye said...

beli menan irfan.. yang set thomas tu ok gak.. pastu bawak arash adelia datang main2 dalam bilik ipan.. hahaha

AQisH said...

tinie - emm..akak x penah lg beli brg² tu..akan di pk kan gak lah ;-)

rasp - hehehe...carik jgn x carik

asz - haaa skrg i dh tau nak beli ape..so x dpt lah nak kasik kat org :-p

dee - terpaksalah gi yg kat rmh je xleh nak kuar lunch time :(

azreen - mmg x sbr nak membeli ni hehe..

mang - iyeee..segala petuamu itu sudah diambil maklum sejak dahulu kala..terima kasih di atas keprihatinan andaa kikiki..

pinkiss - pangggg!! amek ko :-p

zubye - cittt..byk cantekk..den nak beli brg² den plak nihh..

dakgilachoc a.k.a nani said...

tayah beli apa2..akak bagi kita je semua voucher tu...ekekekek...larikkkkkkkk...