Thursday, March 19, 2009

alahai citer ni

smlm anak2 aku tido rmh atuk n nenek diorg kat gombak tu..aku pon aper lagi buat plan ler ngan en.zaim utk tgk wayang..ingatkan citer Confession of a Shopaholic dah kuar..rupak2nya blom lagi..bila lah citer nak tyg nih..x sabor akak maklum semua series novel dia aku dh baca semuanyer..mmg besttt :-D

en.zaim aper lagi dah tentu2 lah dia nak tgk citer genre kesukaan dia yg aksi2 letup2 ganas2 tu semuakan..dibelinyalah tiket wyg citer nih..tiket murahkan semlm rabu kat tgv hanya 6 hengget jer;-)



tapinyer aku rasa citer ni alahaiii mmg sesuai utk bdk2 ler..dah nama pon dragonball kan..bkn aku x minat citer2 adaptasi kartun ni..mcm spiderman batman semua tu aku layan gak..tp citer ni biasa2 jer laaa bg aku..x ler meletops sgt..

dan hari ni aku srg2 telentang atas katil sambil tgk dvd winter sonata buat sekian kalinyer huhu..yer aku mmg minat giler citer nih..sambil2 layan internet..;-)

sebenarnyer aku mmg amek cuti 2 ari..tetiba plak mcm nak demam ari nih..en.zaim tarak dia ada kelas kat luar ptg baru blk..anak2 pon tarak dok rmh nenek..abis aper lg nak buat haruslah mengadap tv jer kan...adiossss :-D


8 comments:

cikpedot said...

cane aku bule terawal lak nih... eniwei.. seronok la ko dok umah rilek2.. bkn senang nak dapat tuuuu.. besok2 dah hingaq balik..

pinkiss said...

heaven la u datin..

Jeles nih..

rasp said...

waklu bestnye leh lepaking gitu :) syorga!

en_me said...

layannns movie ghitewww..

Dee said...

wah..sonoknya...rehat puas2 tau..bkn selalu..

TiNiE said...

peh..mmg heaven la kakqish ooii dpt lepak2 sorang2. nak nak ada tv n tenet jadiler. layannn..

4 Kay-E said...

alangkah bahagia hidup... hehe...
sekali sekala mcm ni kan?
take a break!

alladiin said...

nnti bila anak2 dah besar, akan selalu tinggal berdua pulak.. Masa tu, alahai, alangkah bestnya klu ada anak2 kecik yg boleh dipeluk2 dan timang2....huhu..