Friday, April 24, 2009

hard to say i'm sorry (wah mcm lagu lah pulok)

kengkawan semua..maaf byk² dipinta sbb x sempat nak gi melawat blog korang dan tinggal²kan jejak spt biasa..aku dlm mood malas nak memblog..bila rajin dh sampai bleh ler aku jln² blog korang eh..

tima kasih x terhingga utk followers yg sudi jenguk² blog i yg x seberapa ni..nampakkan kulit blog ni dah bertukar ala² mendung berarak kelabu asap je kan..haa camtulah mood aku skrg..rasa cam malas jer nk wat n3 huhu..

ampunnnn yerr kengkawann..aku janji bila dh dpt hajat dihati ni..akan ku rajin semula..ahakss;-)



p/s : apee..korang nak tau hajat aper eh..alahaiii..nnt² lah..mcm korang x tau akak kan suka genre surprise² ni :-p

4 comments:

Framestone said...

sorg lg nk stop berblogging.. skrg tgh musim stop berblog ke

pinkiss said...

adoila.. apa la pulak hajat tu?? (garu dagu i nih..)

azreen said...

Aqish.....aku nye angin malas tak sembuh2 pun lagi...makin melarat adela.....huhuhuhu...dah naik bersawang2 dah blog tu....

rillys said...

semoga cepat 'sembuh' yer mood malas tu...hehe