Monday, May 18, 2009

N3 birthday part 1

lamanyer aku x hapdatekan..agak kebizian last week..sementelah anak² lak demam..tp mggu ni dah beransur sihat..alhamdulillah..cuma ada gaklah batuk sket²..

kali ni aku nak bercerita pasal anak jerr..so minggu ni adalah minggu memperingati anak²ku ;-)

jom layan citer ni yg ada kronologinyerrr..spt mana yg aku dah wat kat n3 bwh² nih..bln ini merupakan bday anak daraku itu..so jom layann aper yg adaaaa..

pada 8 Mei yg lalu..aku ada terima bungkusan daripada datin nonipinkiss utk hadiah stoberi nih..tgk tuu kemain epii dia dpt hadiahkan..tq yer auntie ehh kak noni..(datin ni paksa diorg panggei dia kakak..hahaa..larikkk :-p)

pada jumaat lepas, 15 Mei, kindy adelia plak selebret bday utk student yg lahir bln 5..acara ni mmg diorg buat secara bulanan..gambar² kat bawah nih semua amek dgn kamera hp jer.. sadis..psstt..en.zaim nak kamera baru blehhh ;-)

actually masa nih..adik demam semula..badan dia dedar² jer..tp tetap berusaha memberikan pose yg menarik buat mommy ;-) oh yer..bila ada bday celebration nih..students x perlu pakai uniform..bday gal nih pon pakai ler gaun ape yg ada..dlm sakit² pon aksesori tetappp nak pakai huhuhu..

ni la geng² bday boy & gals of the month..sepatutnya ada 7 org tp aku x pasti mana peginya lagi dua org tuu..spt biasa cuppies hello kitty ni dibuat oleh wansu laa..shedappp;-)

bila dah mkn..acara bagi hadiah..yayyy semua dpt hadiah standard utk bdk² pencil case ler ;-) hadiah disampaikan oleh teacher syifa merangkap deputy principal..

bdk² ni mmg sporting sgt..bila ckp nak amek gambar jer msg² pakat duduk dpn camera..

lps posing ada game..rebut kerusi ler..aper lagi..mmg fun..aku tgk cikgu² dia yg terover excited :-p..adelia time posing jer senyum..tgk muka dia mashamm jer kan..maklumm demam lagi..huhu..

dah nak balik..beratur laaa..masa ni diorg nyanyikan lagu epi bday utk teacher selva tu..surprise..bday dia pada hari yg sama..tgk adelia still monyok..

setiap bln mmg terpampanglah nama² bdk yg sambut bday of the month..bln ni giliran adelia pulak..so okk jom balikkkk..amboi cpt jer korang yer..


rupak²nyer ada gak kad mother's day utk mommy..terharu i giteww..wpun cikgu dia yg buat..yg penting ingatan gitu kan..

oklah..nntkan n3 bday part 2 esokkk..tungguuuuu..;-)


4 comments:

Jess said...

Happy nya Adelia terima banyak hadiah

Happy birthday

From Jess
http://kidsislands.blogspot.com/

pinkiss said...

larikkk u eh.. nanti i kejar ngan parang.

Dee said...

cutenyer..sian eh demam..moody sket..tp sonok gak tu..hihihi..

oMMy fiRuz said...

qis..mmg sesuwaiii sesangat skin baru ni & empunya blog..hikhikhik..suwiiiitt