Thursday, May 21, 2009

alhamdulillahhh..rezeki di hari Khamis..

hari ni aku sgt² epi sbb rezeki sgt murahh..alhamdulillah..

pertamanya smlm ada srg kwn kolej aku dulu nak belanja lunch hari nih kat Jusco Setiawangsa. aku kena gi amek dia dulu kat mindef, jln semarak tu..dekat jer ngan opis aku tu..so no hal..update next n3 eh ;-)

keduanya..pagi tadi bos aku msk bilik aku dgn memberikan sekotak brg nih..seraya berkata..nahh amek dulu dpt gaji baru bayarrrr...yehuuuu..saya sayangggg bos sayaa..tihtihtihh..


yerr..aku dah 2 mggu lebih terputus mkn menda alah nih..konon² diet lahh..tp dah ramai gak yg tego ada perubahan..wpun berat x krg byk..tp lemak² itu dah turun ke bawah hahaha..ari ni pakai baju beberapa thn lps..longgar² lak kat bhg katayakk ni :-p actually aku baru jer mkn sekotak..pastu bajet lari ke tepi ke tengah..tu yg mintak tangguh dulu.. bila dah masyukk br leh beli..aleh² bos yg baik ati itewww dah belikan..alhamdulillahh.. maceh boss..hikhik..sebenarnyer bos aku dh jadi ahli dan bercita² menjadi usahawan yg berjaya...aku nih kiranya testimonial yg plg dia harapkan..ala² duta kat opis aku ni laa hahaha :-p pandaii bos aku kan:-D

yang ketiganyer plak..tetiba ari nih ada org tlh menghantar bungkusan berisi gambar di bawah ini..


wahhhh epi x terkataa..akhirnya brg yg ku kirim kira² sethn lbh yg lalu..telahpun sampai dgn selamatnyerr..emm..aku kirim menatang ni kat srg kwn tu masa dia gi ostolia..thn bila ehhh..end of 2007 rasanye kan kan kan org tewwww..baru kini ku milikiiii hahaha..maceh yer uuuu..;-)

haa..itulah kisahnyer ari nih..ada org tnya aku td..tarak n3 terbaru ke..haaa nah amekkk baca tawww tp nak mengomennnnyer pemalass dia tu:-p

8 comments:

mamaadam said...

Aqish betul ke menjadi jus mate 5 ni? saya nak try nih, kalau betul bgtau k

oMMy fiRuz said...

aku pun rezeki murah arini..bos belanja makan..rm5++ makan smpai lebam...hakhakhak..susah woooo nak tggu die belanja..setaun sekali pun payah..
pssst...qis,berat ko bape skrg?

Dee said...

wah..kalo bagus jus mate 5 ni...aqish join jd ahlilah..dpt murah ye x?

4 Kay-E said...

Mmg rezeki.. dpt bukan 1, 3 sekali..
Enjoy! & Alhamdulillah.. :)

Mohd Badrul Ezan bin Mohd Yusof said...

hahahaha...malas kome ek...

yer ker dah kurus...ker boss u sajer jer jek pasal nak promo barang dia...pasal i tengok samer jek cam dulu. lagi beso drp i lagi u. ahaks...bukan tak nak komen, tapi kang u tak publish komen2 i.

neeway...u ikut cara i...cycling kat ttwangsa sambil mencuci mata. badan sihat kawan ramai.

neeway kita tengok saper kurus dulu ok. salam.

-si pemalas komen-

AyKay said...

wahhh bagusnya murah2 rezeki ni, syukur......

bila badan tambah sihat dptlah tingkatkan bekalan apa2 yg patut..

semoga trusss murah rezeki,, eh dulu ur maid pun nama dia siti rejeki kan? murah rezeki korang

alladiin said...

untung nya ada org bagi..

janesach said...

Qish... ko ingat tak Jan? Budak 5A?

Dia kan kawin dgn si Feroz Khan pengarah drama popular (skrg ni tgh hangat dgn cerita Matahari). Jan kata, hubby dia pun minum jus ni and nampak la juga kekurangan dia walaupun tak mendadak. ANd actually, aku pun nak komen ko nampak agak 'kecik' sikit masa besday party anak ko tuh... heheheh