Friday, May 22, 2009

lunch cepat²

smlm..kan aku citer kuar gi lunch ngan kwn lama kan..haa ni lah diaa..kwn lamaku di PPD dulu..soo kengkawan PPD kenal x diaa ni..dari thn 95 hinggalah kini..kami masih keep in touch gitew..dah 14 thn..fuhh..lama gak tuu..dan ramai lg kwn² study dulu yg masih aku hubungi..

yerrr..dialah ayong aka major norlin salleh..sekrg dah jadi askar minah ni kann..kitorg gi mkn kat johnny's @ jusco setiawangsa tu..mmg betul² mkn jer x sempat nak pusing² sbb ari khamis kan suntuk sgt masanye..ayong ni dtg ngan 2 lagi kwn dia..lg 2 org tu lupa nak posing sbb msg² excited dah nak mkn..diorg first time mkn sini..sdp katanya..sori lah x snap pic makanan..alaa korang pon taulah kan..ape jenisnyer..steamboat tu..

kenapa aku panggei dia ayong? sebenarnyer aku pon ada nama panggilan gak..kisahnyer bermula masa kitorg part 2 duduk menyewa..ada dlm 7 org x silap masing² ada gelaran..start dari along, ayong, angah, ateh, achik (aku ler huhu) adeq, acu..kiranya dh mcm adik badiklah..

mengimbas kenangan lalu mmg seronot..bila dok rmh sewa time study pon sempat wat open house raya tauu..nampakk kitorg adalah anak dara yg rajin²..haha promo..tp betolll..siap ada jadual tau sapa cuci bilik air, kemas rumah, buang sampah segalaa..haa..ketua rmhnyer sapo laiee..den laaa :-p

jomlah geng PPD kita sesekali wat gathering sure happening..jemputan terhormat sapa lagi..mr. alladin laa our beloved lecturer itewwww ;-)



5 comments:

alladiin said...

alamak...!! Nama alladiin telah disebutlah..patutlah wa terlanggar tong sampah kat kedai makan tadi..malu2..ramainya mata yg memandang wa yg tgh tersengih2 nak kaber line..hehehe...

pinkiss said...

lain benar dah ye.

baguslah makan stimbot tu.

LARIIKK.. (sila jgn kejar i dgn gunting eh..)

mamaadam said...

wa bestnyer dapat jumpe kawan2 lama yer.. cun ar tudung tuu

rasp said...

kenangan dolu2 mmg antara kenangan terindah kan...

Dee said...

mesti bestkan aqish jumpa kwn2 lama..kalo ajak si alladiin tu ko kena sediakan tong besar nk buat steamboat..kihkihkih