Tuesday, May 26, 2009

haa..dh x mengaruk dah diaa..

anak dara aku srg nihh..dah berminggu² doklah bising² bilaaa mommy nak belikan adik niiii..dah lama dahh adik mintakkk x beli² lagiii..adik nak pakaiii..

menda alah yg sibukkkk sgt dia soh beli tu..ialahhh spt pic di bwh..





haaaa menda ni laaaa..adoilaaaaa..ni semua gara² dok kat taska lah ni..nampak bdk² tu dok main pakai² inaii dia pon seboklah nak..b4 that dia dok mengaler kuku ngan magik kaler tu jer..abis semua kuku dia kalerr..lupa plak nak amek gambo dulu..

last week dgn excitednyer diaa soh aku inai..abis gak ler comot cadar aku tu..hasilnyerrr..

dengan bangganyer dia berposing menayangkan inai dijari kaki dan tangan..alamak tersentil plak kaki abg di ujung katil tu..biarlah malas nak edit pic nih..huhu..

itu lah dia..girl always a girl..pasni sebok plak nak tindik tinger..tnya gak bila nak gi tindik..adik janji xkan nangis..tengok siap janji tuuu..iyoolah tu dikkk..:-p



9 comments:

rasp said...

leh geng dgn i lah..
suka inaikan kuku i nie...

oMMy fiRuz said...

samola dgn anak dare den sorang ni,aritu dok sibuk nak tindik tinge..dah smpai kt kedai tu, die x nak lak..takut kena tembak dgn pistol..adoiiiyaii..sib baik ade anak dara sorang je..

Dee said...

samalah ngan anak dee..sib baik dia kdg2 ingat kdg2 lupa..hehehe..

pinkiss said...

err.. mommy nye tak join ke? mana la tau leh rasa cam penantin lagi sekalik.

lalalaaa..

AyKay said...

jgn nanti di inaikan dinding, washroom tiles, blanket dah le (dari pengalaman sendri). tapi anak2 u baik2 je,,,

AQisH said...

rasp - laa ye ke sis..tlg inaikan i bleh x kat kuku tu je..i wat comot lah huhu..

ommy firus - tu laa..dh nama pon anak dara..ko dulu pon camtu gak kan haha..:-p

dee - nasib baik dia selalu lupa..kena mcm anak i ni..tiap2 ari dia mengaruk adoila..

pinkiss - eh eh..u ni tau2 je kan..i mmg pakai seploh2 jari ni tau..tp malu nk tunjuk comot haha..

aykay - actually blanket tu mmg dh kena pon..tu salah mommy dia wat keje messy :-p so far diorg x berani mau conteng2 rmh baru ni klu x, tau ler nasib diorg hikhik..

zubye said...

Adek!!! aiyoo bahaya ni.. adik tunjuk kat ipan kang.. masak la makde nak melayan dia nak pakai cam adek jugak kanggg!! huhuhu..
kang dia dia kata " i want the this inai" kang! hahahhaha!

AinZa said...

bukan main lagik anak dara kak ct sorang nih...

AQisH said...

zubye - makde, tell ipan..the this inai not for the boys hahaha..

jgn x tau..dia pakai lg sabtu lps..kali ni sekali ngan jari2 cam perantin tu hehe..

ainza - dia tu mmg feminin sket orgnyer huhu..