Wednesday, June 24, 2009

cuti lg nampaknyer..

aperrr nihh..adoii rasa mcm nak nangis jer..td aku dh taip punyer pjg tetiba ilanggg bila aku uploadkan photo di bawah...geramm sakitt atinyerrr huwaaaaaaaaaaaaa ...:((

now x larat dah lah nak celoteh pjg2 nih..hanya nak kasik tau aku cuti lg..sebab musababnyer ialah arash aka ben10 demam..tp mcm org x demam.klu soh naik beskal musti larat lagi tu:-p

dari isnin lepas dia kata dok pening2..aku gi amek dia kat sek. sbb en.zaim xleh amek dia kena gi mtg kat area KL..mtg lambat abis..so aku kena gi amek..jauh gak ler perjalanannye dr opis aku nih kira2 17km..tp xpelah pengorbanan namanye

pagi smlm cikgu dia lak tepon kata arash demam panas..cpt2 soh en.zaim gi amek dan gi klinik..msk ari nih dh 4 hari dia x gi sek agama..jumaat lps xgi sbb kena gi wat pasport..yg tu terpaksa ponteng namanye..mggu ni langsung lom pegi lg..

ari ni bdn still dedar2 tp xlah panas sgt..now tgh melepak tgk tv citer kartun..mcm balas dendam je..weekdays patutnye diorg xleh tgk tv..semua chanel kartun adalah dikunci..weekend je bleh tgk..ari ni amek kesempatan wat muka sardin soh mommy unlock the channel..tetiba dia dikejutkan dgn kehadiran kucing 2 ekor yg sdg bergaduh..msk ke dlm rmh..aper lagi melompat lah ben10 lalu terus meluru ke arah maknye yg bz berblog ini..sambil menangis..aiseyyy x macho lah bang oii..kucin pon takut..pintu terbukak hanya kunci grill..depa bleh plak msk dr gate dpn tu sbb palangnye agak jarang2 lah..adoilaa..tu yg leceh klu gate camni ada jer anasir2 bkn manusialah yg bleh msk..

oklah nak gi jemur kain..dh nak dkt kul 12 dah..standard lah tu..panas2 jemur baru cepat kering:-p tapi sebelum tu cuba tgk pic dia masa aku gi amek kat skool isnin lepas..


muka keletihan sgtkan..awek kat blakang tu jln beriringan pada mulanye...kebiasaannye time balik dia akan msk ke sek. men di sebelah sek. dia tu utk ke bilik guru daddy nyer..tu psl nampak uniform bdk sek. men tu kan ;-) masa ni gal yg agak debot tu begitu peramah ngan aku..siap ckp arash x sihatlah dia x larat nak gi sek. agama laa..blablaa..yg anak bujang ku itew cool jer..hikhik...sian tol muka abg ni laaa..sememeh abis..penat ehh..alolololoo..


6 comments:

alladiin said...

arash aka ben10 demam..tp mcm org x demam.klu soh naik beskal musti larat lagi tu... haha..hanya mummy yg berdedikasi je yg dpt mengesan perkara2 yg macam ni..

pinkiss said...

u dah janji nak berbesan ngan i kan..

AQisH said...

alladin - haruslah dedikasikan..bak kata pepatah sekilas ikan di laut..mmg ku tahu jantan betinanye hua2

pinkiss - err..tin besan ke besen huhu..

oMMy fiRuz said...

ala..ciannye arash..tp momynye la best..cuti2 mesia..huhu

Dee said...

sian dia...take care tau..

pinkiss said...

takmo kawan ngan u lagi..