Friday, June 26, 2009

dapat panggilan baru..

smlm kuar lunch ngan BFF aku yg srg ni kat KLCC..mkn ape dan restoran mana..err..xyah ler kasik tau..gamba pon aku x amek..nnt korang gelakkan jer program diet aku kan :-p

dia dtg opis aku.. tetiba dah tercongok jer ngan keta barunyer itew..wahh bsr ekot ko kan..blk pon dia htr laa..tp sengaja dia nak msk parking nak tgk keta aku yg konon digembar gemburkan telah direnovatekan iteww.. (eh ada ke ayat ni belasah jer lah haha) terus dia ckp..fuyooooooo mcm transformerrrrr!! otobottt transformm..kkiiikk khuukkk kiiiikkk..korang wat lah sound cam robot tu..

chaitttt..dah transform betoi ker gayanye...aku rasa biasa jerr..:-p




so..jadi..oleh ituu..pasni aku akan merujuk sibikku ini dgn nama baru dia eh..err..yg senang nak sebut..OTOBOT jer..yg nama2 sentifik transformer tu maleh ler..tergeliat lidahh hahaha..


p/s : akhirnya aku berjaya booking tiket nak tgk citer tu ahad nih..setelah berusaha keras smlm x dpt²..akhirnya dpt gak book kat The Mines show kul 5 ptg;-)


8 comments:

pinkiss said...

errr.. nak i reveal plat number tak?

lalalaaaariiikkk!

CIKPEDOT said...

cane nak tengok dah transform ke belum. tunjuk le gamba pandagan sisi ngan bontot2nye skali..

ke ko tukar wiper jek.. mwhuaaaaahahahahhaha

AyKay said...

wahh canteknye kreter, syukur byk2. nanti kalu mau tukor lane jgn lupa signal... kot2 saya yg mandu keter kecik tepi lorong slow tu tergesel,,,mahal nak bayor sat gi.

suka tengok kekawan bergaya dgn kereta comel... kita biaser2 je... (ayat org tak berapa nak mampu :))

salam jumaat

oMMy fiRuz said...

mak encik...camne nak booking?
ajar ckit..i nk tgk citer tu mlm ni, rase2 available x??

alladiin said...

bersihnya otobot lu ni.. untung dia, sentiasa dibelai. Klu sampai kat wa, sure sebulan sekali je di mandikan..

mRs.jUkoGYu said...

santek kete cam saye.muahahaah..
oppss!im sori..

p/s:nie jumpe blog datin kat blog cik pinkiss..;p

Dee said...

cantik otobot..bila leh gi ronda2 nih..

rasp said...

bersinar2 lip lap lip lap gitu...
mesti jaga baeeekknya nie..