Monday, June 29, 2009

pabila mereka bertemuuu..

haaa..ape cerita?? ujung² mggu ari tu korang gi mana..aku spt yg telah diwar²kan ke the mines ler menengok citer otobot transformer tu laaa..sakannn..penuh jer panggung kan..cuba soh gi majlis² ilmu kat sejid² agak² penuh takk..itu peringatan kat diri sendiri jugee yer ;-)

citer tu mmg ler best gempak aksi meletop² tp ada gak adegan yg terpaksa aku tutup mata bdk kecit 2 org tuuu..wpun agak lawak..tp xleh still kena tutup..sapa yg dh tengok tu sure tau lah kan scene yg mana;-)

kat sini ada la sket gambar..tp bkn pic smlm..ni gambar² masa diorg bertemu dgn cousin mereka yg srg tu..dlm 2-3 minggu yg lalu..waktu ni mommy & daddy tiada di tpt kejadian sbb kitorg tgh bz menyoping di nilai 3 hehe..layanzzzzzzzz...





spt biasa gambar² yg malatops nih diambil oleh makde dgn EOG nyer lah kan;-)





11 comments:

CIKPEDOT said...

fotogenic + camera mahai + cameraman bagus = gamba santek looo

~ Lady ell ~ said...

kalau camera canggih,quality gambar pun cantik kan..wow!

Dee said...

tulah baru nk tya..emm..cantik gambar2 ni..

rasp said...

superb laa gambor2 nya...
untung ada photog dlm famili nie...

4 Kay-E said...

Gambar2 makDe mmg meletop.. heheehe..
Nice pic :)

pinkiss said...

errr.. maknya mana?

AQisH said...

cikpedot - huhu..maceh² ;-)

lady ell - ada gak org yg ada camera canggih tp amek gambo x lawo..awww..

dee - ye ke..tgk ler kat blog camerawomannye eh ;)

rasp - mmg untunggg sgt sis hehe..

4kayE - gambar u pon aper kurangnyer ;)

pinkiss - u baca ke x n3 i tu sebenarnyer...panggg..!!

zubye said...

weh.. kitorang baru balik tgk otobot nih tgk show kul 10.30am hahhaha.. zul halfday.. tapi ipan gi sekolah.. hahha cian dia.. balik tgk tadi.. rasa tak sampai hati nak citer.. pastu rasa nak gi tgk sekali lagi ngan paja tu lak.. ni derang tgh tgk transformer 1 dvd.. last2 abahnya cuti satu hariii.. huhuh

weh.. part mana yang kawu tutup mata tu??? tak pasan lah pulak.. abg arash banyak ke dah collect robot2 nih? jom main sama!!

Mama Mya said...

cunnye gambo :)

alladiin said...

wa tak pernah dpt amik gambo yg cantik cam ni..pelik gak. Tapi kamera hp je..(masa beli, tokeh kedai tu kat, "ini kamela manyak telang woooooo..."

Jess said...

budak budak tu nampak happy yah

From Jess
http://kidsislands.blogspot.com/