Thursday, September 10, 2009

lamanyer aku bercutiii..


taraaaaaaaaaaa..tgkk bdk² ni dikerah utk melipat kain baju msg² mlm tadi sementara mommy mengiron baju² nk pakai keesokan harinya (hari ni ler)..tu diaa stok seminggu x berlipat..actually daddy pon ado dikerah skaliii..tp dia menyoroks lak..

aku rasa setiap rmh akan ada masalah yg sama..pemandangan kain baju membukit adalah fenomena biasa pd org yg tarak maid..mcm kes smlm ni..yoyoor lah diorg melipatnya..kejap jer..pastu abih mommy gak yg kena rombakk..lipat sket tapi aksi² kuang lentang,kupu² dan tiarap segalanye adaa..

psstt..actually aku baru jer mai opis ari ni..setelkan hal rmh di samping wat sekut raya..aperr?? x cayaa..esok aku post gambooo..baru tawwww :-p


p/s : nampak sgt bilik aku tu kena wat soft touch sket..nnt² lah bajet dh yilekk ni..sbb pasangg kabinet baru hikhik..mcm ler aku yg bayo..nnt² aku post pic nye eh..;-)

7 comments:

pinkiss said...

i ingat, i champion.
rupanya..
u lagi champion² ye tin..

nazira said...

Acik.. Masalah yang sama.. Tulun anta askar2 tu lipat kain umah angah gak...

Dee said...

wah rajinnya...aku lipat sorang2 je..

oMMy fiRuz said...

sungguh comey stoberi melipat kain...hehehe..

Jess said...

yah... i ada masalah yang sama

From Jess
http://kidsislands.blogspot.com/

4 Kay-E said...

Wah.. Dasat kerahan tenaga ni. heheee.

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir Batin.
dari kami sekeluarga,
Khai-Ita & 4E

Mohd Badrul Ezan bin Mohd Yusof said...

Ya Allah........kdai dobi ker gudang baju recycle???? lamer tul u cuti ek....