Wednesday, May 12, 2010

camnerlah nak dptkan anak mata bulat kalauuu...

dok tgk citer ni plak dahhhhh...



adoilaaa..pekenalahh ngan mak yong srg ni..skrg suka sgt tgk drama bersiri..citer omputeh biasalah yg desprate housewives mmg aku ikut sampai season 6 skrg ni..sanggup dload dlm internet punya la x sabar nak tgk klu dlm tv tu lambat sgt..

pastu tetiba plak dok tgk citer Autumn in My Heart ni dlm youtube..citer ni rasanye dh lama sgt kan..masa aku lom kawin citer ni dh ada dah..ingat lg dulu cikton pon tgk citer ni gak dlm tv..huhu..yg akak ni saja menggatal plak nk tgk lg..sbb dulu x tgk ending dia...siap nangis² bagaiii isshhh...konon nak anak mata bulat..tapi dok tgk citer org sepet² gak..nak wat camne..nak tgk industan mcm x minat jerrr..x kisahlah camne mata anakku nnt bulat atau sepet mcm stoberi lagi huhu....janji anak mommy sihat dan cukup sifat yer..insyaAllah..;-)

4 comments:

Mama Hanim said...

adoyaii.. sabar je lah..hahaha..

lily lotus said...

tetiba citer ni jadi kambing hitamkan :P

makdara terdiva said...

hahahah..sepet pon cun pe..kan stoberi kan??

green apple said...

aku ada DVD dia the whole set...heheh