Monday, May 10, 2010

mcm pernah dgr jer ayat² ni..

terlebih dahulu nak ucapkan ribuan terima kasih kepada yg membaca my last n3 psl arwah baby kimi dan memberikan ucapan dan doa..terima kasih yer..mabe ucapan kalian besar maknanya kpd ibu kimi sekira dia membacanya..

so smlm spt mana ramai sedia maklum..sambutan Hari Ibu..so korang² yg dh jadi ibu tu dpt apa drp somi dan anak²...emm..smlm aku x ke mana² dok rmh..x dpt nak sambut ngan cikton kat gombak pon..sbb x laratlah nak kuar..bdn x brp nak segar..cuma time dinner anak² nak kuar mkn kfc la pulok..terpaksalah kuar gak..tu pon bila balik collapse abih..maklum mak peknen 8 bln dah ni hukhukkk...

ari jumaat lepas Arash ada kasik tau..kat sek. dia ada jual bunga ros utk mother's day..dia x dpt nak beli sbb xde duit..dia bwk sek. 2 hengget jer..dah abih belanja masa mkn rehat..bunga tu sekuntum 1.50..dia nak sgt beli..tp x dpt..sudahnye citer kat aku sambil nangis² adoilaaa terharunya la wehh..aper yg dpt aku katakan kat dia..xpe la bang..abg x bg bunga pon mommy tetap sayangggkan abg...lg ler dia sedu sedan..emm..fyi..anak bujangku srg ni berjiwa sensitip sket yer ;-)

masa borak² dgn arash tu..rupak²nya anak daraku ada projek tersendiri..patutlahh dia dok tnya how to spell 'are' & 'want'...dia tengah mengarang sesuatu rupanye utk mommy..dah siap semua dia pon bglah menda alah tu kat akuu..

haaa..inilah rupanyerrrr..dia kasik ari jumaat mlm lepas..ari ni bwk kat opis..terus selitkan kat glass board ni aaa...alahaii so sweet..wpun ada gak spelling error..x kisahlah janji dh pandai tulihh..memula aku ingat ayat dia karang sendiri..bila baca betol² laaaaaaaa...lirik lagu barney rupanyerrrr...how sweeettttttttt ;-)

6 comments:

zubye said...

ala adek yang lomantik!
untuk makdo takdo ko dek??
dekk!!! makdo lupo la nak call maso bday adek.. sori ye dekkk... lupo bana..
barbie adek tu rupa barbie lagi tak??

Dee said...

so sweet...lagu barney pun ok gak aqish..

NaD said...

hahaha comel je adelia. walaupun ada spelling error dan lirik buat sendiri, tapi sangatlah bermakna kat mummy nye..

seronok bila anak dah pandai tunjuk kasih sayang kat kita kan? :D

rasp said...

tak kiralah lagu barney ke apa...
but so sweeeeeeeeeeeettttt....

~ Lady ell ~ said...

so sweet..:)sungguh2 dier nk happykn mommy dier..:)

AinZa said...

alahai comel je dua2 gelagat anak kak ct nih.. gelak cik nurun baca sensorang..