Thursday, July 26, 2012

yihaa..mariii..mariii..mariii..

diam x diam dah 6 hari kita berpuasakan..alhamdulillah still larat lagi kann..insyaAllah..

bln² posa ni adakah ligat bersoping jugakk..wahh soalan..mcm tuju kat diri sendiri jer..mmg pon kan..klu dah pompan tu ada jer otak ligat pk nak membeli..aisshh..kedasaran iols ni tau..

ni sajalah nak share..sejak smlm hingga jumaat iaitu esok..book xcess ada bukak booth kat lobi opis iols ni..jom layan jap pic semlm dgn ari ni..yg sempat diambil dgn kamera bb lopeks iols ni..






meriahh bukenn..itu pon ada gak tpt yg x sempat amek gamba..kat pintu masuk x amek..tp haruslah skrg buku² masakan jd pilihan kan..maklum bln posa..ingat nak mkn je..eh..bkn i tau :p


ok cik abe ni dia nak enterprem jugek..kasik can kat abg mus ketua bhg. foto ni..;)


yaa pilih² banggg..murah² tuu..aperlah sgt harga buku tu klu nak banding dgn gaji abg yg bsr tu eh..ape kena mengena aku ni..


haa tgk tu..sambil² bwk kamera pon boleh membeli..baik² jgn kasi jatuh kamera opis tuu..oooppsss..hahaa :p


ni plak..gamba² tadi..dia ada restock buku² baru..


buku kanak² pon best jugek uols..rambang mata mak tgk..


seksyen ni tetapp pojaan hatiii..rasa mcm nak semuaa..isshh..nafsu tu semua..istifar jap..


taraaaaaaa..hasil tangkapan utk si debot mamy tu..cer tgk harga² nyer ituu..xker gelupur sekejap semua nak beli kann..utk abg n kakak xde..sbb diorg tu dh byk buku..baca nyer tak jugak..aisshh ikut sapa la ni..bkn mamy tau..mamy suka baca..agak² ikut sapa :p


ehem² sejak mencebur diri dlm bidang masakan (msklah sgt) buku² harus berunsur masakan jugekk la kenn..ni lg satu iols gelupur tgk rega dia tuu..ada satu lg idaman kalbu Food Revolution si Jamie tu dh hbs..smlm ada ngada xmo beli..skali ari ni hbs sudehhh..mintak² esok diorg restock..bleh beli lg..best kan buku tuuu..

dgr kata kul 3 krg pon ada buku baru nak sampai..aisshhh..gatal je kaki ni nak turun lg..ada yg sambung membeli belah jugak krg ni kangg..mmg ramai yg beli uols..beli plak bkn sket²..dh mcm nak buat library pulak kat rmh tu..:p pd sapa² yg dh dkt² area opis iols ni..meh la singgah..beli buku xpe..x membazir..ilmu tuuuu..(dan² ilmu kan..padahalll..sendiri mau ingat :p)


1 comments:

Carolyn (Lil' Dahling) said...

Siti, nak curi gambar2 you boleh tak? Haha. I tak sempat nak ambil gambar hari tu lar. Dah tengok buku sudah lupa semua. hahahaha.