Monday, February 7, 2011

bersiarann sudahhh

aisshh ramai plak yg tersalah baca tajuk n3 aku sebelum ni..ada kaaa nampak mcm susu badan? instead of badam..keroo sungguh mata korang tauuu :-p tau ler aku dok memerah susu badan je skrg tp xkan nak tunjuk satu jug tu aaa chaitt..

lama x bersiaran..maklumlah bercuti seminggu..blog pon cuti..raya cina org melayu gak lah yg sebok bercutikann..sdhnye jem sana sini..semlm punya kisahlah tuu..aku pon gi bercuti gak kat tpt jatuh lagikan dikenang..tp itu n3 nnt dulu..masih menunggu gamba yg x kunjung tiba..dlm fb je ada sket pic dlm mobile upload tu..tp x berapa best nk mskkan kat sini..

ingat lagi x n3 melangkah setapak lagi ni yg aku citer pasal adikku zubye eyesofgrace tu shooting utk rancangan tv9..dah keluar pon semalam dlm Safiyya, kul 6 petang..lupa aku nak wat reminder auto publish ari tu..huhu..

so kepada sesiapa yg nak tengok ulangan bolehlah tunggu Khamis ni , 10 Feb 2011, jam 10 pagi..atau pada yg xde tv (yela kan time opis hour tu mana tau opis xde tv kan) leh tgk online juga kat laman web tonton.com.my ni yerr..taip Safiyya pastu klik kat episod 6..fwd²kan lah klu nak tgk kitorg..eh kitorg katanya..ye lah dh aku pon ado enterprem sket anak beranak kann hahaha..over di situ..

bila dh dpt copy slot tu..aku mskkan dlm youtube..kasik senang sket org nak tgk kan..buat masa ni itu je lah dulu caranye..aku ada rekod gak semlm..tp gi rekod dpn tv betol²..adalah senget benget kualitinya..lebih afdal tgk dlm tonton ni dulu ehhh...;-) korang register lah kejap..kejap jerrr..okk..

SELAMAT MENONTON ! (wahh kuat promo..ada komisen x makde :p)